Website ontwikkelen

Interactieve websites voor een stillere leefomgeving

Erik van Gils: "Het verspreiden van kennis is een belangrijk onderdeel van ons werk. Internet is hiervoor een ideaal medium. Wij combineren graag de kennis van ons vakgebied met onze handigheid in het bouwen van websites. Een effectieve manier voor het presenteren van informatie is het aanbieden van leuke interactieve tools of rekenmodules."

In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen en onderhouden van websites. We denken dan aan sites zoals euronoisesilentroads en stillerverkeer, die velen in de akoestische wereld weleens bezocht hebben. Het gaat niet alleen om de inhoud: ook de 'verpakking' moet er goed en vooral overzichtelijk uit zien. Qua thema’s blijven we natuurlijk graag dicht bij huis: juist bij thema’s als verkeerslawaai, industriegeluid of luchtkwaliteit kunnen we onze kennis optimaal inzetten. Ook hebben we ervaring met het verzorgen van permanent beheer en onderhoud, inclusief helpdeskfunctie.

Tools

Iedereen weet intussen wel dat grote lappen tekst op een website hun doel voorbijschieten. Informatie moet kort en bondig zijn gepresenteerd. Om écht de interesse te wekken, helpt het als bezoekers zelf aan de slag kunnen. Met een handige rekenmodule of een overzichtelijke kaart wordt een website voor de gebruiker een stuk aantrekkelijker.

Graag denken we met u mee hoe uw boodschap zo effectief mogelijk overkomt. We hebben ervaring met de nieuwste technieken en trends, waarbij de website ook wordt geoptimaliseerd voor gebruik op telefoon of tablet. Daarnaast kunnen verschillende social media in de website worden geïntegreerd.

Een website naar uw wensen

Wilt u uw projectresultaten op een aantrekkelijke manier toegankelijk maken voor een breed publiek? Wij combineren graag onze inhoudelijke kennis met onze technische knowhow op het gebied van webbeheer. Dit doen we door het bundelen en structuren van specialistische informatie, om deze vervolgens op een begrijpelijke manier aan uw doelgroep te presenteren.