Mensen met oplossingen

We doen al ruim 50 jaar ontdekkingen en ervaringen op en ontwikkelen oplossingen in de wereld van geluid, trillingen, lucht en gezondheid en comfort in gebouwen. Onze kennis, nieuwsgierigheid en openheid maakt van ons een gerenommeerd bureau dat helder communiceert. Een team van 35 professionele enthousiastelingen, ieder op hun eigen gebied, werkt voor grote en kleine klanten bij de overheid en in het bedrijfsleven. Dit is hoe wij over uw projecten denken:

Er is altijd een oplossing

Als u zaken doet met ons, zit u met een partner aan tafel. Uw project wordt ons project. Of het nu gaat om een vergunning, een ontwerp, een complex rekenmodel of een beleidsadvies: we bepalen samen het doel en de route. De weg kan snel en voor de hand liggend zijn, of onbekend en kronkelig. En komen we onderweg tot nieuwe inzichten, dan wijzigen we de route.

Wat er nog niet is, maken we zelf

Wij lopen graag in de voorhoede. We maken gebruik van bestaande meetapparatuur en methodes om ons werk te doen. Maar als we zien dat het anders moet, dan gaan we zelf aan de slag. Zo ontwikkelden we een slimme trailer om wegdekeigenschappen te meten, waar collega's in heel Europa inmiddels gebruik van maken. Nog nooit gedaan? Dan deinzen we er niet voor terug om de eerste te zijn. Als het even kan werken we achter de schermen mee, aan de ontwikkeling van standaarden en normen. We nemen actief deel aan ISO, Haagse en Brusselse werkgroepen en kunnen zelf verbeteringen aanjagen die de partijen in een sector vooruit helpen. En zijn we de eersten om veranderingen toe te passen in de praktijk.

Veelzijdig en wendbaar

Hoewel we aan het roer staan bij grote projecten, zijn en blijven we een kleinschalig bureau met een persoonlijke aanpak. Geen lange lijnen, maar korte communicatie. Rapporten maken we begrijpelijk, resultaten tastbaar en relevant. M+P is een poule van experts. Niet alleen op het gebied van meten en advies, maar ook in apparatuur- en software-ontwikkeling en geografische systemen. Het beste team voor uw project is altijd in huis.

We duiken in uw werkveld

We zijn nieuwsgierig naar uw werkveld zodat we de oplossingen kunnen vinden die u nodig heeft én die bij u passen. Het is daarbij geen probleem dat u geen verstand van geluid, trillingen, luchtkwaliteit of gezondheid en comfort in gebouwen heeft. We werken samen met u om de beste manier te vinden uw doelen te bereiken.