Bert
Peeters
senior adviseur

'Problemen oplossen doe je samen, stap voor stap.'

Ik help graag mijn opdrachtgever door zijn complexe vragen in stukjes uiteen te rafelen en dan verschillende opties te schetsen. Dan is altijd een passende oplossing te vinden, daar geloof ik in.

Het belangrijkste dat ik bij mijn opleiding Technische Natuurkunde heb geleerd is me vast te bijten in een probleem. Met veel creativiteit en vernuft probeer ik dan tot een antwoord te komen. Dat doe ik het liefst samen met de klant of met een collega, gewapend met een paar stiften en een whiteboard! En of het dan gaat over de fysica van band/wegdekgeluid of over de interpretatie van complexe geluidwetgeving, dat maakt me eigenlijk niet uit. Ik heb bij M+P grote meetcampagnes uitgevoerd, maar ook beleidsadviezen geschreven waar onze overheid mee verder kan. Ik ben goed met GIS-software en kan een softwareapplicatie of een meetsysteem bouwen van de grond af. Ik heb geleerd om mijn idee├źn gestructureerd op papier te zetten en daar feedback op te vragen, en daarbij een leuke relatie met klanten en collega's op te bouwen.

Muziek is mijn grote passie buiten werktijd. Als ervaren pianist en toetsenist speel ik klassiek, jazz- en rockmuziek. Ook dat doe ik nooit alleen, maar altijd in bands en orkesten. Samen iets moois maken, daar gaat het om.