Werken bij M+P?

Ben je op zoek naar een leuke baan? We leggen graag uit waarom we de perfecte werkgever zijn voor jou.

M+P is dé adviseur als het gaat om geluid en trillingen. Bijdragen aan een gezonde woon-, werk- en leefomgeving staat bij ons voorop bij de selectie van opdrachten. Het werk verveelt nooit, én je werkt samen met leuke collega's.

wat collega's zeggen over werken bij M+P

We zijn een toonaangevend bedrijf als het gaat om ontwikkelingen waarbij geluid en trillingen een rol spelen in relatie tot de woon-, werk en leefomgeving. Zowel nationaal als internationaal. De vragen komen van de (rijks)overheid en het bedrijfsleven en zijn gericht op de aanleg en het gebruik van infrastructuur, de bouw, bedrijvigheid en industrie en luchtvaart. De resultaten van ons advies kom je dagelijks tegen in bouwplannen, op of langs de weg, in beleidsstukken, in de industrie of op kantoor. Ons werk doet ertoe.

We zijn plat en wendbaar georganiseerd. De focus ligt op het beantwoorden van de onderzoeksvraag. Voor iedere vraag kijken we naar het beste team om die te kunnen beantwoorden. Naast (vak)kennis kijken we naar andere capaciteiten zoals samenwerken en creativiteit. We helpen je graag om je vakkennis te vergroten en om je persoonlijk te ontwikkelen. Daarvoor begeleiden we je bij het inwerken. Je krijgt een vaste mentor, start in een marktgebied en draagt bij aan opdrachten door het hele bedrijf. Zo nodig volg je een (externe) opleiding of cursus. Gaandeweg word je een specialist of blijf je een generalist, dat zien we later wel. In beide gevallen kunnen we je goed gebruiken! Onze twee nieuwkomers Valerie en Hoi-Suen vertellen in een blog over hun eerste ervaringen.

De collega's waarmee je samen gaat werken hebben diverse achtergronden en interesses. Dat maakt het werken bij M+P leuk. We lunchen gezamenlijk en hebben door het jaar heen verschillende activiteiten, zowel met het team als met partners. Het 50 jarig bestaan hebben we onlangs in Luxemburg en Trier gevierd.

Je kunt van ons verder verwachten dat we een marktconform salaris bieden. We hebben daarbij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 37,5 vakantie- en atv-dagen, een winstdeling en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden van de Müller-BBM groep. We werken hybride en geven ruimte voor een goede balans tussen werk en privé.

Dus heb je een (technische) achtergrond op HBO of WO niveau en wil je werken bij een adviesbureau dat ertoe doet? Neem contact op met Theodoor Höngens om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder vind je de laatste vacatures:

Vacature adviseur geluid (bouw)

Als (junior) adviseur geluid in ons marktgebied ‘bouw’ werk je mee aan het ontwerp van nieuwbouw en transformatie van bestaande gebouwen.

Vacature adviseur weg en rail

Als (beginnend) adviseur weg en rail werk je bij M+P  aan onderzoeks- en adviesvragen die gaan over de inrichting van de infrastructuur van Nederland en  Europa. Het gaat daarbij over geluid, trillingen en luchtkwaliteit van spoorwegen, trams, metro en stedelijke, provinciale en rijkswegen en de voertuigen die die infrastructuur gebruiken. 

Stage en afstuderen

We vinden het leuk om kennis te ontwikkelen én te delen. De meest effectieve manier daarvoor is door je met een gerichte opdracht echt te verdiepen in een thema, onderzoekvraag of ... een concrete adviesvraag. Daar kun je zelf mee komen, maar we hebben ook een aantal onderwerpen op de plank liggen.