audience

M+P volop aanwezig op het Congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit

We kijken er naar uit om dit jaar weer fysiek aanwezig te mogen zijn op het Congres GTL op 9 en 10 november. Het belooft een interessant programma te worden.

Een aantal M+P collega’s mag vertellen uit eigen werk. Op dinsdag 9 november verzorgt Jan Hooghwerff daarvan in zaal 1 de aftrap en geeft een inkijkje hoe de Aanvullingsregeling geluid tot stand is gekomen. Gelijktijdig vertelt Mark Mertens of het wel en wee van het monitoren van geluid, dat meer behelst dan het registreren van kale decibellen.

Op woensdag gaat allereerst Ronald van Loon in op de methode waarmee straks de akoestische veroudering van wegdekken wordt bepaald. Rosan Nusselder heeft vervolgens een interessante bijdrage over laagfrequent geluid door mijnbouwactiviteiten. Begin van de middag neemt Bert Peeters deel aan de discussiesessie over de detectie van piekgeluiden van lawaaiige en vervuilende voertuigen. En aan het eind van de woensdag buigt Judith Doorschot zich over de vraag of er onder de Omgevingswet gezonder gebouwd en gewoond zal gaan worden.

Al met al een divers en actueel programma. We hopen u te mogen begroeten bij één van onze lezingen.