Erik
de Graaff
Senior adviseur

'Afwisseling en grote eigen verantwoordelijkheid.'

40 jaar ben ik werkzaam geweest met voertuigen, trillingen en geluid. Nu is het tijd om rustiger aan te doen. Medio juni 2024 ben ik met pensioen.

Die 40 jaar zijn voorbij gevlogen. Maar liefst 31 jaar daarvan ben ik onderdeel van het M+P team geweest. Ik heb genoten van de afwisseling en de grote eigen verantwoordelijkheid. De ene keer lig je in je overall onder een auto te sleutelen, de andere keer sta je in je nette pak en stropdas in het Europarlement een voordracht te houden. De ene keer zit je achter je bureau te puzzelen op een meettechnisch probleem, de andere keer moet je rennen om je vliegtuig naar Detroit of Geneve te halen. De eigen inbreng is altijd van belang en beslissingslijnen zijn kort. Onderdeel van een team, maar wel je mannetje staan in de frontlinie.

Ooit wilde ik nog wel eens wegenwacht worden. Dat is er niet meer van gekomen. Misschien komt er nu tijd voor een oldtimer om op het gemak aan te sleutelen of een klassieker om lekker mee te cruisen. Dank voor de boeiende tocht die we samen mochten gaan en de mooie projecten die ik heb mogen uitvoeren. Wellicht komen we elkaar nog eens tegen, want de interesse in dit vak blijft zeker bestaan.