Mark
Paanakker
Adviseur

“Een oplossing is het bij elkaar brengen van techniek, mens en processen”

Wanneer een probleem middels techniek en tegen redelijke kosten oplosbaar is, dan heeft dit vaak de voorkeur. Wanneer dat echter niet haalbaar lijkt kan het nodig zijn om processen en techniek zo op elkaar af te stemmen dat doelstellingen toch kunnen worden gehaald. Dit vraagt samenwerking tussen opdrachtgevers en inhoudelijk deskundigen. Het levert vaak een meest kosteneffectieve oplossing en vraagt enige creativiteit. Dat is waar ik als adviseur dan ook voor sta en waar ik warm voor loop.

Ik heb een technische achtergrond en jarenlange ervaring in consultancy, innovatieve productontwikkeling en marketing in verschillende industrieën. Ik breng hierdoor de skills mee om in samenwerking met opdrachtgevers tot creatieve en kosteneffectieve oplossingen te komen, en deze helder toe te lichten.

Als ik niet aan het werk ben, ook dan ben ik vaak met geluid bezig, want als hobby ontwerp ik audioversterkers. Ik vind het vooral leuk om hele oude technologieën met hele nieuwe te combineren. Daarnaast doe ik aan fotografie en ik speel tennis.