Cursus

Cursussen, workshops en trainingen over geluid, trillingen, luchtkwaliteit, comfort

Als adviseur is het onze uitdaging om met mooie oplossingen te komen voor vraagstukken waar u mee komt. Daar komt automatisch bij dat we een heel stuk van onze vakkennis overdragen. We leggen immers graag uit waarom we bepaalde keuzes maken en waarom iets wel of niet kan. Soms zijn klanten hongerig naar meer kennis en een stukje verdieping. Dan wordt die kennisoverdracht een oplossing op zich. Dat kan in de vorm van een door ons georganiseerde training of workshop of een bijdrage van één van onze adviseurs aan een kennissessie die door de klant op poten is gezet. En meestal leren we op zo'n dag zelf ook weer een heleboel bij. Iets voor u?

Vaak zijn onze klanten net zo nieuwsgierig als we zelf zijn. "Hoe werkt dat nou met die decibellen?", "Is 70 dB trillingsniveau nou veel of weinig?", "Wat kan ik met een geluidmeter?", "Wat is een geluidgevoelige bestemming?", "Is antigeluid geen oplossing voor mijn probleem?", "Hoe kunnen we CO2 uitstoot meten?" "Welke oplossingen zijn er voor geluid op emplacementen?". In het advies dat we leveren komt er op de meeste van dit soort vragen een antwoord. 

Wat nu als de vragen breder in uw organisatie leven? Wat als uw medewerkers regelmatig geconfronteerd worden met vraagstukken op gebied van geluid, trillingen, luchtkwaliteit en daar zelf een antwoord op willen geven, maar de kennis en (technische) achtergrond missen om die vragen zelf te beantwoorden? Wat als ze zelf willen kunnen uitleggen wat ze doen of waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Zou het niet mooi zijn als ze dan een stoomcursus zouden kunnen volgen, precies afgestemd op hun werkveld?

Laat ons u en uw collega's bijspijkeren. Wij kunnen dat helemaal voor u verzorgen in de vorm van een workshop of masterclass. We kunnen ook een gastbijdrage leveren in een door u georganiseerde sessie of workshop met een bredere scope dan alleen leefomgeving. Omdat we dit regelmatig doen, hebben we genoeg bouwstenen klaarliggen en kunnen we in korte tijd en voor een mooie prijs een maatwerkcursus aanbieden. Een greep uit ons werk van de afgelopen tijd:

  • Cursus "akoestisch onderzoek (rijks)wegen" voor Rijkswaterstaat
  • Masterclass "geluid van emplacementen" voor NS en ProRail
  • Bijdrage aan workshops "open kantoorconcepten" o.a. bij Philips Lighting, Kvadrat, Zenber architecten etc.
  • Basiscursus "geluid en industrie" voor verschillende bedrijven
  • "Road Tyre Interaction course" met (internationale) deelnemers van aannemers en overheden
  • Short course on tyre interaction op de Tire Technology Expo in Hannover
  • "Geluid meten en rekenen" voor adviseurs Rijkswaterstaat
  • Workshop "Geluidschermen" voor diverse deelnemers
  • Cursus "doelmatigheidscriterium" voor collega bureau's en Rijkswaterstaat

Hebt u behoefte aan meer kennis en inzicht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we u daarbij kunnen helpen.