Dimitri
Croes
Junior adviseur

“Projecten waar ik mijn kennis en ervaring breed kan inzetten en ook nieuwe dingen leer geven mij energie.”

Tijdens mijn studie Technische Natuurkunde in Eindhoven heb ik me onder andere gericht op onderwerpen zoals akoestiek, automatisering, programmeren en machine learning. Tijdens mijn derdejaars stage deed ik onderzoek naar de mogelijkheid om luchtgeluid tussen twee aangrenzende ruimtes te 'auraliseren'. In mijn afstudeerstage ontwikkelde ik een applicatie die aan de hand van machine learning op camerabeelden kan vaststellen of een vliegtuig condens achterlaat, wat in sommige gevallen een negatief effect heeft op het milieu, en om welk vliegtuig het gaat.

Na het afronden van mijn studie en enkele maanden doorgewerkt te hebben aan mijn afstudeeronderwerp, ben ik in april 2024 begonnen bij M+P. Ik wil hier graag mijn kennis en ervaring inzetten om samen met mijn collega's de best mogelijke oplossingen te vinden voor projecten. Daarnaast hoop ik mij de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd geniet ik van muziek. Ik luister veel naar verschillende genres, speel gitaar en werk af en toe als geluidstechnicus bij kleine evenementen.