Valerie
Vos
Junior adviseur

Geluid is overal en daardoor moeilijk te vermijden. Aangezien geluid een grote impact kan hebben op de gezondheid van de mens, moet hier rekening mee worden gehouden. Deze uitdaging ga ik graag aan binnen M+P binnen de bouw en de industrie. De meeste tijd verbrengt men namelijk binnenshuis, waardoor het nog belangrijker is om hier het comfort te optimaliseren. De perceptie van geluid vind ik iets fascinerends, wat maakte dat ik hier verder in wilde na mijn studie. 

Tijdens mijn studie heb ik in mijn onderzoeksstage door middel van Virtual Reality Technology onderzoek gedaan naar de geluidservaring van wegverkeersgeluid binnenshuis. Gedurende mijn afstudeeronderzoek van Human-Technology Interaction aan de TU in Eindhoven mocht ik het effect van laagfrequent geluid in lichtgewicht constructies op de geluidservaring onderzoeken. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst op het hockeyveld, op de racefiets of doe ik iets anders sportiefs, maar ik begeef me ook vaak achter mijn piano. Ik hou van puzzelen, gezelschapsspelletjes spelen, naaien en wandelen. Het liefst luister ik non-stop muziek.